Mobiliteit

Laat uw woning aanpassen zodat u zich terug vrij kan...

Veiligheid

Voel je veilig met een inbraakalarm, personenalarm of videoparlofoon.

informeren
Nieuws

SENSEC op AUTONOMIES 2018 (04/2018)

Van 26 tot 28 april was SENSEC aanwezig op de Autonomies beurs in Namur Expo Namen. De eerste stappen werden gezet om ook Wallonie te overtuigen van onze mogelijkheden.

Ook hier brachten wij een greep uit ons groot assortiment oplossingen rond toegankelijkheid en woningaanpassingen voor senioren en mensen met een beperking. De reacties waren ronduit positief wat de nood aan concrete oplossingen voor mensen met een beperking nogmaals benadrukt.

.

SENSEC op REVA 2017 (04/2017)

Van 20 tot 22 april was SENSEC aanwezig op de REVA beurs in Flanders Expo Gent. Wij brachten een greep uit ons groot assortiment oplossingen rond toegankelijkheid en woningaanpassingen voor senioren en mensen met een beperking.

De grote belangstelling op onze stand toont aan dat het concept van levenslang thuis wonen een actueel thema is waar vele mensen mee te maken krijgen. SENSEC biedt een concreet antwoord op al deze vragen.

.

 

KU Leuven in zee met SENSEC (02/2017)

De universiteit van Leuven werkt actief aan de toegankelijkheid van al haar gebouwen. Sinds kort doen zij daarom een beroep op de kennis en ervaring van SENSEC.

Om de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers van de faculteit Wiskunde te garanderen tijdens verbouwingswerken werd een gekeurde hellingconstructie geplaatst.

.

SENSEC & Orthoservice Aan Huis: Onze mobiliteitspartner (01/2017)

SENSEC staat al jaren in voor alle woningaanpassingen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Alle hulpmiddelen om u vlotter te kunnen verplaatsen mogen we daarbij zeker niet vergeten.

SENSEC werkt daarom ook samen met orthopedisten die kennis van zaken hebben. Sinds kort hebben wij een nieuw partnerschap aangegaan met "Orthoservice Aan Huis".

Als jong en dynamisch bedrijf begeleidt Orthoservice Aan Huis u graag in de aanschaf van een mobiliteitshulpmiddel of orthopedisch hulpmiddel. Met deskundige uitleg en service zorgen zij voor die noodzakelijke rolstoel, rollator, steunzolen of brace. Kan u uzelf moeilijk verplaatsen? Zij helpen u graag op locatie verder (regio Heist op den Berg) en bekijken de mogelijkheden. Ook in het weekend. Bovendien heeft het team van Orthoservice meer dan 25 jaar ervaring in de verpleging/zorg sector om een complete service te garanderen.

Voor meer info kijk op www.orthoservice.be


SENSEC wint de "Security Expert award 2016" (10/2016)

SENSEC valt in de prijzen op de jaarlijkse Security Expert meeting in Groot-Bijgaarden en krijgt de award "Most Dynamic Security Expert 2016".

SENSEC wordt bekroond om zijn jarenlange inzet rond brandpreventie bij senioren en voor zijn inspanningen om de Security Experts dichter bij elkaar te brengen.

 

SENSEC & Ergopraktijk.be: Een end-to-end verhaal (09/2016)

Het adviseren van woningaanpassingen voor mensen met een beperking is meer dan een specialisatie in de Zorgsector. De ergotherapeut speelt daarbij een centrale rol.

SENSEC werkt daarom regelmatig samen met verschillende ergotherapeuten die kennis van zaken hebben. Sinds kort hebben wij een nieuw partnerschap aangegaan met Nele Hostie van "De Ergopraktijk".

Voor meer info kijk op www.ergopraktijk.beSENSEC & De Meeuw: partners in toegankelijke schoolgebouwen 2014-2018

De nood aan

extra schoolgebouwen is reeds lang gekend. Firma De Meeuw plaatst daarom regelmatig tijdelijke schoolgebouwen waarin extra klassen kunnen gehuisvest worden. Om deze klassen toegankelijk te maken voor kinderen met fysieke beperkingen werken SENSEC & De Meeuw sinds 2014 samen. 

.

.

 

 

 

SENSEC dingt mee naar de Belgian Building Awards 2013

SENSEC dingt mee naar de Belgian Building Award 2013.

SENSEC is de enige in Belgie die een (ver)bouwoplossing aanbiedt aan zijn klanten waarbij steeds technische kennis en kennis uit de zorgsector wordt gecombineerd om tot een gepersonaliseerde aanpak te komen op maat van mensen met beperkingen.SENSEC op de beurs "REVA" 2013 (Gent):

Van 25 tem 27 april 2013 was SENSEC aanwezig op de beurs "REVA" in Gent (Flanders Expo).

Deze tweejaarlijkse informatiebeurs richtte zich naar personen met een beperking, ouderen met beperkingen, hun familie, de professionelen en de vrijwilligers. Met ruim 15.000 bezoekers was dit de meest succesvolle editie ooit.

.

.

.

.

 

Het SENSEC-team mMarieke Vervoort op REVA 2013ocht ook Marieke Vervoort (olympisch goud op de paralympics 2012) verwelkomen.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 

 

SENSEC op de beurs "Hoe later wonen" 2012 (Antwerpen):

Op 10 en 11 mei 2012 was SENSEC aanwezig op de beurs "Hoe later wonen" in Antwerpen (Kinepolis Event Center).

De beurs bracht een goed overzicht over de verschillende aangepaste woonmogelijkheden voor senioren.

SENSEC hield verschillende lezingen over "Levenslang thuis: Een praktische handleiding voor wie zijn woning wil omtoveren naar een veilige en aangepaste omgeving."

 

.

SENSEC op de EXPO 60+ beurs 2011 (Mechelen):

Van 5 tem 7 oktober was SENSEC aanwezig op de EXPO 60+ beurs in Mechelen (Nekkerhallen).

SENSEC werd er genomineerd voor de I2C Industry Award omwille van zijn innoverend concept:

 

 

SENSEC is de eerste in België met een totaalaanpak in de thuiszorgsector. Woningdoorlichting, advies, offerte, coördinatie van de werken, levering, plaatsing en begeleiding bij gebruik. U kan terecht bij één aanspreekpunt.

 

Daarnaast maakt SENSEC gebruik van bestaande en beproefde technologieën om betaalbare oplossingen te garanderen. SENSEC is continu op zoek naar innovatieve en kwalitatieve toepassingen in de thuiszorg.

Levenslang en aangepast thuis wonen voor senioren en andersvaliden: eindelijk een totaaloplossing!


SENSEC est la première entreprise belge à adopter une approche globale du secteur des soins à domicile.

Etude de l’habitation, conseil, offre, coordination des travaux, livraison, placement et assistance à l’usage. Le tout auprès d’un seul et même interlocuteur.

Parallèlement, SENSEC utilise des technologies existantes et éprouvées pour garantir des solutions abordables. SENSEC est continuellement à la recherche d’applications innovantes de haute qualité dans les soins à domicile.

Enfin une solution globale permettant aux seniors et aux moins-valides de vivre définitivement dans une habitation adaptée !


Naar aanleiding van deze beurs en in samenwerking met het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) lanceerde SENSEC een nieuw product, de SENSEC Easy Home Control: Een eenvoudige en betaalbare omgevingsbediening. Lees meer...