Mobiliteit

Laat uw woning aanpassen zodat u zich terug vrij kan...

Veiligheid

Voel je veilig met een inbraakalarm, personenalarm of videoparlofoon.

informeren
Andere referenties...
pagebox9

Serviceflat-complex Zonnedries - OCMW Tielt-Winge: Personen alarmsystemen met branddetectie

Verzorgingsinstelling "Huize Walden" - Westmalle:
Deurautomatisatie met afstandsbediening

OCMW Westerlo
:
Videoparlofonie gekoppeld met automatische deurblokkering en afstandsbediening

OCMW St Pieters Leeuw:
Hellingbanen en drempelovergangen voor het nieuwe RVT

Serviceflat-complex Mozaiek - Oud Heverlee:
Personen alarmsystemen
 

Serviceresidentie Ter Korbeke: Personen alarmsystemen op basis van GSM technologie

WijkGezondheidsCentrum Wel & Wee Mechelen: “De hellingbaan bewijst zijn nut en is heel gemakkelijk in gebruik. Wijzelf en vooral de patiënten genieten ten volle van de helling. Bedankt voor jullie efficiente begeleiding bij onze bouwaanvraag en de vlotte plaatsing van de helling.”

Familie Peeters - Herselt: "Wij zijn meer dan tevreden over onze nieuwe inloopdouche.  Voorheen was onze douche, met cabine aan de kleine kant en ook al zijn wij nog jong, valpartijen hebben we net kunnen voorkomen.  Met in het achterhoofd in de toekomst misschien op minder geluk te kunnen rekenen, besloten wij ook al om onze badkamer van nog geen 15 jaar oud, nu al te laten vernieuwen.  En dan nu het resultaat van onze inloopdouche ... subliem ! Van één ding hebben we nu al spijt, we hadden dit nog vroeger moeten doen ! Oh, ja, en de gedurfde zwarte tegels zijn toch zo gebruiksvriendelijk en het contrast met de andere tegels van de badkamer maakt het alleen maar mooier ! Douchen is bij ons een passie geworden ..."


Familie Dekker - Antwerpen:
"We zijn zeer tevreden over de installatie van de deurslotsturing met afstandsbediening. Dit werkt perfect. Fijn vinden we ook dat afspraken worden gerespecteerd."

Select Service: Woningaanpassingen voor senioren als aanvulling op de uitgebreide services voor senioren. Klik hier voor meer info over de diensten van Select Service

Familie Soenen - Leopoldsburg:
Hellingbanen: "We zijn zeer tevreden met de gepresteerde werken. Het eindresultaat was zoals beloofd en binnen de afgesproken tijd. We waren zo tevreden dat de volgende werkzaamheden zeker opnieuw door sensec zullen uitgevoerd worden. Een zeer aan te raden firma."
Badkamer met ergonomische instapdouche: "Geachte, hierbij wensen wij u te bedanken voor de snelle, correcte en mooie afwerking van de geplaatste badkamer. Alles werkt naar behoren."